Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, mediablank.info are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 

Scopul colectarii datelor este:

– informarea clientilor/cumparatorilor privind validarea contului lor, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea oricaror probleme de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor

 

Datele ce urmeaza a fi solicitate sunt:

Numele si prenumele
Numarul de telefon
Adresa de facturare si/sau adresa de livrare
Numele si prenumele persoanei care urmeaza sa primeasca coletul (unde este cazul)
Telefonul persoanei care primeste coletul (unde este cazul)

 

 Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a mediablank.info si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

 

Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Localitatea Corbii Mari, Oficiul Postal Corbii Mari 137135, Judet Dambovita, in atentia S.C.MEDIA BLANK INTERNATIONAL S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor:

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Toate drepturile rezervate 2014-2017
Stocul acestui produs este momentan epuizat. Introdu adresa de email si te vom anunta imediat ce produsul a revenit in stoc.

Nume
Email
Telefon