Termeni si conditii

Acest site este intretinut si administrat de mediablank.info, denumita in continuare Furnizor.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.mediablank.info , va fi denumita Client.

Termenul “site” folosit in acest document se refera la site-ul www.mediablank.info. Fotografiile digitale, textele, specificatiile, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.mediablank.info , vor fi denumite in continuare continut. Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate mediablank.info si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.mediablank.info , indiferent de motiv.

Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.

Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, iar pentru persoanele juridice : numele societatii , adresa sediului social, CUI –ul , nr. inregistrare Reg. Comertului , adresa livrare , adresa de e-mail, numarul de telefon si datele de contact ale persoanei care reprezinta societatea.

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.
mediablank.info isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Fotografiile nu creaza obligatii contractuale fiind doar cu titlu de prezentare.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea Furnizorului sau a tertelor parti care si-au dat acordul pentru publicare si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul mediablank.info, a oricaror elemente din continutul site-ului, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare .

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre Furnizor catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a Furnizorului la adresa: newsletter[at]mediablank.info

Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a www.mediablank.info trimitand un e-mail la adresa: contact[at]mediablank.info

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.mediablank.info a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu orientativ, iar produsele livrate pot fi diferite de imaginile de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv.

Dupa expedierea produselor, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Site-ul are rolul si de gazduitor pentru postarile utilizatorilor si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor pe care utilizatorii le posteaza. In schimb, isi asuma dreptul de a sterge orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunt interzise comentariile utilizatorilor ce pot fi incadrate in categorii de continut ilegal (rasist, obscen, etc), potential daunatoare sau comentarii negative. Cu toate acestea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

mediablank.info nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
mediablank.info nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
mediablank.info nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.mediablank.info sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati , atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete . Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, mediablank.info are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Furnizorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Termene de livrare

 

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod obisnuit se incadreaza intre 24 ore si 48 ore, din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul www.mediablank.info. Cu toate acestea, mediablank.info isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale cu anuntarea clientului in prealabil.

 

Confimarea comenzii

Comenzile online lansate pe site-ul mediablank.info vor fi trimise automat si pe email-ul furnizat de catre dvs., in momentul lansarii comenzii, cu status-ul “IN ASTEPTARE”, urmand ca un operator al site-ului sa va contacteze si sa va confirme disponbilitatea tuturor produselor comandate urmand ca acestea sa fie expediate in aceeasi zi.  Pot exista cazuri in care din dorinta de a eficientiza si fluidiza preluarea si expedierea comenzilor cat mai rapid, nu veti fi contactat telefonic de catre un operator pentru confirmarea comenzii, dar statusul comenzii va putea fi urmarit pe site-ul nostru in contul dvs. Acest lucru se intampla numai in cazul in care toate produsele din comanda dvs. sunt disponibile pe stoc in cantitatile comandate.

Va aducem la cunostinta faptul ca pot exista cazuri in care produsul (produsele) comandat(e) de catre dvs. sa nu mai fie disponibil pe stoc desi s-a putut adauga in cos. Acest lucru se intampla atunci cand produsul respectiv este cumparat de catre o alta persoana direct de la sediul nostru, totusi depunem mari eforturi pentru a mentine ridicata acuratetea disponibilitatii produselor.

Taxe suplimentare

Pretul platit de client este format din suma produselor comandate (daca produsele se ridica de la punctul nostru de lucru). In cazul in care solicitati livrarea in alta localitate la suma produselor comandate se vor adauga taxele de transport, acestea fiind calculate automat pe site in functie de greutatea coletelor si localitatea de destinatie a acestora. Mentionam ca in cazul expedierilor prin curierat exista posibilitatea ca unele localitati sa nu fie acoperite de catre firma de curierat fara KM suplimentari, caz in care va vom contacta si vom stabili impreuna cum va vom trimite produsele.

Legaturi

Site-ul www.mediablank.info poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora, mediablank.info nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.mediablank.info SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.mediablank.info VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila , prin intelegere intre cele doua parti . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane

Toate drepturile rezervate 2014-2017
Stocul acestui produs este momentan epuizat. Introdu adresa de email si te vom anunta imediat ce produsul a revenit in stoc.

Nume
Email
Telefon